Ontwerp
Na een kennismakingsgesprek waarin bij uw ideeën en budget doornemen kunnen wij voor u gaan beginnen met het maken van een ontwerp, met hierin verwerkt uw wensen en ons advies. Op uw verzoek kunnen wij dan ook vrijblijvend een offerte maken aan de hand van het gemaakte ontwerp.


Aanleg

Wanneer u akkoord bent met het ontwerp zijn we toe aan de volgende stap, het aanleggen van de tuin! Goed gereedschap is het halve werk. Het vormt immers de basis bij het aanleggen van de tuin. Het vormt de basis voor een mooi en duurzaam eind- resultaat. Wij zijn o.a. thuis in bestraten, plaatsen van schuttingen, beplanting en vijvers. Op al de door ons geleverde materialen, beplantingen en de door ons uitgevoerde werkzaamheden geven wij uiteraard garantie.


Onderhoud
Ook voor het onderhoud van uw tuin kunt u bij ons terecht. Hierover kunnen afspraken gemaakt worden, zodat wij 1,2 of meerdere keren per jaar uw tuin onderhouden. Wilt u dat de tuin over een aantal jaren toch nog zo uitbundig bloeit? Dan is het van essentieel belang dat er afhankelijk van uw tuin minimaal 1 a 2 keer per jaar een vakman langskomt, zodat de tuin in de juiste conditie gehouden wordt. U kunt bij ons o.a. terecht voor een voor- en najaarsbeurt.

Enkele onderhoudsbezigheden
welke wij voor u kunnen uitvoeren:

* snoeiwerkzaamheden
* het onderkruid vrij houden van borders en straatwerk
* het onderhoud van vijvers
* gazon bemesten, verticuteren en bekalken
* algen op het straatwerk bestrijden
* Voorjaarsbemesting


Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u graag over de vele mogelijkheden welke bij kunnen bieden.

 

 

Wat kunt u bij
ons verwachten?


• creatief maatwerk
• groen vakmanschap
• duurzame kwaliteit
• duidelijkheid en betrokkenheid
• een heldere offerte

Wilt u meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op.